موزه مردم شناسی بومیان کیش: این خانه در سال ۱۳۳۳ توسط صاحب آن یعنی مرحوم حاج عبدالله بن شاهین اهدا و به موزه کیش تبدیل شد.
ساختار این ملک را در کل می توان به ۱۵ بخش تقسیم کرد که شامل حیاط های مختلف با فضای باز، اتاق های استراحت فصلی، اتاق خواب های مخصوص مردان، آشپزخانه، کلاس درس، انواع مختلف انبارهای منحصر به فرد (مروارید، مرجان، خرما و غیره)، اتاق نگهداری ابزار ماهیگیری و… است.
موزه کاریز:کاریز کیش آب آشامیدنی جزیره را تأمین می کرد که امروزه، با مساحت ۱۰ هزار متر مربع به یک شهر زیرزمینی شگفت انگیز تبدیل شده است. این مجتمع اکنون موزه کاریز کیش نامیده می شود. این شهر در عمق ۱۴ متری زیر زمین واقع شده است. سقف های آن هشت متر ارتفاع دارد و بیشتر آنها را فسیل ها، پوسته ها و مرجان ها پوشانده اند که قدمت آن ۲۷۰ تا ۵۷۰ میلیون سال است.
موزه کیش:یکی از زیباترین موزه های کیش، این موزه می باشد که در همین سال های اخیر تاسیس گشت. شکل ظاهری و صدف مانند این موزه منحصر به فرد بوده و به نوعی همانند نماد این شهر است. گالری های مختلف نگهداری آثار هنری و باستانی، آمفی تئاتر و کافی شاپ از قسمت های متفاوت این موزه هستند.